Szervizidőpont egyeztetés.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Személyes adatok

Elérhetőség

A jármű adatai

* Kötelezően kitöltendő

Az alvázszám mind a 17 karakterét meg kell adni. Az alvázszám a forgalmi engedély "E" pontjánál található.

Szervizművelet

Megjegyzés

0/320 karakter

* Kötelezően kitöltendő

Jogi közlemény

Hozzájáruló nyilatkozatom marketing célú megkeresésekhez
Hozzájárulok, hogy a BMW Vertriebs GmbH (Siegfried-Marcus-Strasse 24 A-5021 Salzburg, Ausztria) Magyarországi Fióktelepe (2220 Vecsés, Lőrinci út 59.) az általam megadott személyes adataimat (pl. elérhetőségeim és személyes adatok, mint például a születési idő, jogosítvány típusa, hobbik és érdeklődési kör) az ügyfélkapcsolat ápolása, a BMW Group kiválasztott termékeiről és szolgáltatásairól történő tájékoztatás és piackutatás végzése céljából kezelje és felhasználja. A BMW Vertriebs GmbH Magyarországi Fióktelepe jogosult adataimat bizonyos leányvállalatainak (BMW Austria GmbH, BMW Austria Bank GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Vertriebs GmbH: Siegfried-Marcus-Straße 24, 5020 Salzburg, Austria; BMW Hellas Trade of Cars A. E., Kimis Ave. & 10 Seneka str., 14564 Kifissia, Greece) valamint bizonyos együttműködő partnereknek és szervizeiknek (az előnyben részesített kereskedőmnek, gépkocsi vásárlás folyamatában részvevő partnereknek, szervizeknek, tanácsadóknak vagy a regionális partnereknek) továbbítani, akik az adataimat felhasználhatják, és a fent említett célokból megkereshetnek. A megjelölt leányvállalatok között az aktualizált adatok megoszthatók.
Hozzájárulok, hogy személyes adataimat az egyedi ügyfélprofilom statisztikai eljárással történő kialakításához felhasználják. A profilnak köszönhetően az érdeklődésemhez illő tartalommal kapok marketing célú megkereséseket, pl. személyre szabott ajánlatokat a BMW Vertriebs GmbH Magyarországi Fióktelepétől, bizonyos leányvállalatoktól (BMW Austria GmbH, BMW Austria Bank GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Vertriebs GmbH: Siegfried-Marcus-Straße 24, 5020 Salzburg, Austria; BMW Hellas Trade of Cars A. E., Kimis Ave. & 10 Seneka str., 14564 Kifissia, Greece) és együttműködő partnerektől és szervizeiktől (az előnyben részesített kereskedőmtől, gépkocsi vásárlás folyamatában részvevő partnerektől, szervizektől, tanácsadóktól vagy a regionális partercégemtől). Hozzájárulok ahhoz is, hogy az ügyfélprofilomat a BMW Vertirebs GmbH Magyarországi Fióktelepe a fent megjelölt célokból továbbítsa bizonyos leányvállalatok és együttműködő partnereik és szervizeim számára, akik nekem szánt tartalmakkal engem megkereshetnek. A rólam kialakított profilba bekerülhetnek az általam esetlegesen rendelkezésre bocsátott alábbi adatok, valamint a BMW Vertirebs GmbH Magyarországi Fióktelepe, bizonyos leányvállalatok és együttműködő partnereik és szervizeik termékeinek és szolgáltatásainak általam történő igénybevétele következtében keletkező adatok: elérhetőség (pl. név, lakcím, emailcím) kiegészítő információk / preferenciák (pl. előnyben részesített kereskedő, hobbik), azonosító adatok (pl. ügyfélszám, szerződésszám), ügyfélmúlt (pl. eddigi ajánlatok, járművásárlás adatai, kereskedő adatai), járműadatok (pl. a BMW Connected alkalmazás használati adatai, megtett táv, futásteljesítmény), alkalmazások/weboldal/közösségi média adatok (pl. az online myBMW vagy a myMINI fiók használati adatai). Az ide tartozó adatkategóriák teljeskörű felsorolása itt megtekinthető.
A hozzájáruló nyilatkozat módosítása és a visszavonás joga
Bármikor jogosult vagyok a BMW Vertriebs GmbH Magyarországi Fióktelepének adott hozzájáruló nyilatkozatomat az internetes fiókomban, a „Személyes Adataim” részben vagy a BMW ügyfélszolgálat megkeresésével (a 06-80-990-011 telefonszámon, az ugyfelszolgalat@bmw.hu email címen, vagy a 1399 Budapest, Pf. 678. címre küldött postai levélben) jövőbeli hatállyal visszavonni. A teljes visszavonást követően az ügyfélprofilom kikerül az adatkezelés köréből, és többé nem kapok marketing célú megkereséseket. A megadott kommunikációs csatornákon továbbá betekintést kérhetek a BMW Vertriebs GmbH Fióktelepe által tárolt adataimba, kérhetem személyes adataim helyesbítését, törlését vagy zárolását. Személyes adataimnak a BMW Vertriebs GmbH Fióktelepe általi kezelésével és a jogaimmal kapcsolatos részletesebb ismertetőt az interneten a BMW adatvédelmi tájékoztatóban találhatok.
(A fenti adatok a BMW Group Magyarországnak kerülnek elküldésre, aki továbbíthatja a választott márkakereskedésnek.)


*Kötelezően kitöltendő adat